Moduulitalot

Moduulitalo tarjoaa lukuisia ja ainutlaatuisia etuja. Tässä on joitain tärkeimmistä eduista:

Kohtuuhintaisuus

Moduulitalomme tarjoaa edullisen asumisvaihtoehdon, jonka avulla voit säästää ennakkokuluissa, kuukausittaisissa kuluissa ja pitkäaikaisissa asuntolainamaksuissa.

Rakentamisen nopeus ja vaivattomuus

Moduulitalot rakennetaan valmiiksi moduuleiksi tehdashallissa ja kuljetetaan sitten määränpäähän. Modulaaristen ratkaisujen ja esivalmistetun muodon ansiosta tämän tyylisten rakennusten rakentamisajassa voidaan saavuttaa jopa 80 % toimitusajan lyhentäminen. Ei pitkää rakennustyömaata kohteessa ja stressiä. Meiltä saat jopa 5-7 arkipäivässä valmiin moduulitalon asennuksen!

Minimalistinen elämäntapa

Minimalistisen elämäntavan omaksuminen pienessä talossamme kannustaa yksinkertaisuuteen, vähentää sotkua ja edistää tietoista kulutusta.

Liikkuvuus

Moduulitalomme on suunniteltu liikkuvuutta ajatellen. Sinulla on vapaus muuttaa kotisi, tutkia eri paikkoja.

Energiatehokkuus

Pienempi lämmitys-, jäähdytys- ja kunnossapitotilamme tarjoaa poikkeuksellisen energiatehokkuuden, mikä vähentää käyttökustannuksia ja pienentää ympäristöjalanjälkeä.

Ympäristön kestävyys

Moduulitalomme edistää kestävää asumista hyödyntämällä ympäristöystävällisiä materiaaleja, vähentämällä energiankulutusta ja minimoimalla jätteen syntymistä.

Yksinkertaistettu huolto

Pienemmällä neliömetrillä pienen talomme ylläpito vaatii vähemmän aikaa, vaivaa ja resursseja, joten voit keskittyä kokemuksiin ja henkilökohtaisiin harrastuksiin.

Joustavuus

Pieniä taloja voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin, kuten vakituiseen asumiseen, loma-asuntoon, vuokra-asuntoon, työtilaan tai vierastalona.

Moduulitalot rakennetaan valmiiksi moduuleiksi tehdashallissa ja kuljetetaan sitten määränpäähän. Modulaaristen ratkaisujen ja esivalmistetun muodon ansiosta tämän tyylisten rakennusten rakentamisajassa voidaan saavuttaa jopa 80 % toimitusajan lyhentäminen. Lisäetuna on rakennusten helppo laajentaminen tulevaisuudessa ja jopa niiden siirtomahdollisuus.

Moduulitalot ovat lähtökohtaisesti aina valmistettu Suomen sääolosuhteisiin ympärivuotiseen käyttöön.

Täysin varustetut rakennukset ovat korkealaatuisia vakituisen tai tilapäisen asumisen tuotteita. Niille on ominaista erinomaiset lämpöparametrit ja alhainen energiantarve, joka heijastuu (riippuen eristävän ytimen paksuudesta) energiatehokkaiden tai passiivisten rakennusten luokkiin.

Modernin muodon ja isojen lasien ansiosta moduulitalomme erottuvat muista vastaavassa muodossa valmistetuista rakennuksista. 

Materiaaleja käytetään nykyaikaisessa rakennepaneelitekniikassa, jolloin luodaan yksi moderni rakenne- ja eristemateriaali.

Lisäksi käytämme luontosäästäviä menetelmiä.

Monen vuoden kokemus rakennusalalta tuo meille mahdollisuuden tuoda innovatiivista teknologiaa moduulitaloihimme.