MIKSI TINYHOUSE

Miksi Tinyhouse?

1. Ergonomiset tilat, tyypillisen asunnon koko kaikilla mukavuuksilla. Keittiössä voi olla astianpesukone, mikroaaltouuni, uuni, jääkaappi, liesi ja liesituuletin, kuten joka kodin normaali keittiö. Sama kuin kylpyhuone, iso suihku, wc, kaappi, voi myös olla lattialämmitys. Et tunne olosi kesämökiltä, ​​mutta tunnet olosi kotoisaksi.

2. Tinyhouse ympäri vuotiseen oleskeluun. Pienessä talossa voi olla ilmastointi, jota voidaan käyttää lämmittimenä talvella. Jos se ei riitä Voit myös lisätä lattialämmityksen tai infrapunalämmittimen. Joten tinehousea voidaan käyttää ympäri vuoden.

3. Asu missä haluat. Pienet talomme voidaan siirtää haluamaasi paikkaan. Niitä voidaan siirtää useita kertoja. Ei tarvitse rajoittua yhteen paikkaan.

4. Moderni ilme. Pienet talomme ovat modernin ilmeen mukaisia, joten ne sopivat kauniisti mihin tahansa maisemaan, viilutettuun, metsään, merenrantaan, järveen.

5. Käyttötavan muutos. Jos tarvitset tilaa yrityksellesi, voit käyttää pientaloamme pääkonttorina. Voimme rakentaa sen ilman keittiötä ja sitten voit järjestää sen haluamallasi tavalla. Voimme myös valmistaa moduulirakennuksia 3 tai useamman kappaleen sarjana, jossa työntekijäsi voivat asua niissä.

6. Perustaa uusi yritys. Jos harkitset uuden yrityksen perustamista, se voi olla hyvä idea. Voit ostaa Tinyhousimme ja vuokrata sen eteenpäin. Voit jopa tehdä Tinyhouse-kylän muutamalla eri mallilla vuokralle. Lisäksi tarjoamme myös kylpytynnyrin ja saunan, jos haluat nostaa yrityksesi tasoa.

7. Erittäin houkutteleva hinta. Verrattuna muihin yrityksiin tarjoamme erittäin hyvät hinnat, jotka vastaavat laatua.

Leave a Comment