Modern Sauna 16

37900,00 

Osasto:

Kuvaus

Idyllinen pakopaikka luonnon syleilyyn. Tässä upouudessa löylyvalmiissa saunassa voit uppoutua rauhan keskelle samalla nauttien perinteisen saunan uudistavasta kokemuksesta. Huolellisesti valmistettu, tämä valmis moduulisauna on suunniteltu tuomaan rentoutumista ja hyvinvointia pihallesi.

Modern Sauna 16 on asiantuntevasti rakennettu korkealaatuisista materiaaleista, joten se on kestävä ja pitkäikäinen. Puinen runko huokuu maalaismaista viehätystä ja sulautuu saumattomasti ympäristöön. Saunan suuret panoraamalasit tarjoavat henkeäsalpaavat näkymät maisemaan, jolloin voit yhdistyä luontoon rentoutuessasi.

Astuessasi sisään tunnet lämmön ympäröivän sinua. Saunassa on tilava sisätila, joka tarjoaa mukavat oltavat useammalle henkilölle. Huolellisesti suunniteltu pohjaratkaisu optimoi tilankäytön tarjoten rentouttavan istuma-alueen ja hyvin varustetun pukuhuoneen. Saunan penkit on valmistettu luonnonpuusta, tarjoten viihtyisän ja mukavan istumapinnan saunahetkiisi.

Nauti lämpöhoidon terapeuttisista eduista tehokkaan lämmitysjärjestelmän avulla. Laadukkaan kiukaan avulla sauna saavuttaa nopeasti halutun lämpötilan, luoden täydellisen saunakokemuksen. Integroitu ohjauspaneeli mahdollistaa lämpötilan ja saunomisen keston säädön helposti, varmistaen räätälöidyn ja miellyttävän saunaelämyksen.

Lisämukavuutta varten sauna on varustettu tärkeillä ominaisuuksilla, kuten säädettävällä ilmanvaihdolla, LED-valaistuksella ja äänentoistojärjestelmällä, joiden avulla voit luoda täydellisen tunnelman rentoutumiselle. Saunassa on myös suihkualue, jossa on sadevesisuihkupää, tarjoten virkistävän kokemuksen saunan jälkeen.

Turvallisuus on tärkein asia. Saunassa on huippuluokan turvajärjestelmä, johon kuuluvat lämpötila-anturit ja automaattinen virrankatkaisuominaisuus, joka takaa mielenrauhan koko saunahetken ajan.

Saunan kokoaminen on vaivatonta sen valmiin rakenteen ansiosta. Modulaarinen rakenne mahdollistaa helpon asennuksen, säästäen aikaa ja vaivaa.