ORGAANINEN MODUULITALO

– Koko: 54 m2 
 Hinta 126 950 € sis. alv. 24 %
– Toimitusaika 3 kuukautta
– Täysin varusteltu kylpyhuone
– Täysin varusteltu keittiö
– Sisältyy viemäröinti ja putkitukset
– Lämmitysjärjestelmänä lämpöpumppu
– Talot ovat eristettyjä suomalaisiin ympärivuotisiin olosuhteisiin
– Talot on viimeistely hyvin huolellisella käden jäljellä
– Valittavana lukkojärjestelmäksi Abloy-lukot tai Yale-sähkölukko

Yrityksemme kiinnittää erityistä huomiota jokaiseen yksityiskohtaan luodakseen laadukkaita, toimivia moduulitaloja sekä ympäristöyställisiä taloja.

Orgaaninen moduulitalo tarvitsee savierityksen takia hyvin vähän lämmitysenergiaa. Nauti terveestä sisäilmasta ja pienistä lämmityskuluista ympäri vuoden.

1. Ekologiset materiaalit

Ekologinen keskittyminen on liiketoimintamme kulmakivi. Kiinnitämme erityistä huomiota ympäristöystävällisten ja uusiutuvien materiaalien käyttöön pienten moduulikotiemme tuotannossa. Pyrimme minimoimaan kielteisiä ympäristövaikutuksiamme ja ottamaan aktiivisesti käyttöön materiaaleja, kuten jätepaperia ja uudelleenkäytettävää tai kierrätettävää puuta. Kotona voimme käyttää Off-Grid-järjestelmiä yksilölliset tarpeet ja resurssit huomioiden.

2. Erinomainen kosteudensäätö

Harkittu puurunko ja luonnonmateriaalit eivät vaadi metalliprofiilien ja synteettisten kalvojen käyttöä, mikä estää kondensoitumisen ja kosteuden kertymisen rakenteen sisään ja voi johtaa homeen ja lahoamisen kehittymiseen seinään. Näin voimme luoda koteja, joissa on erinomainen kosteudenhallinta, ja asiakkaamme voivat nauttia mukavasta sisäympäristöstä, joka edistää terveellistä ja laadukasta elämää.

3. Säästä

Säästät lämmityskustannuksissa hyvin suunnitellun eristysjärjestelmän ja energiatehokkaiden materiaalien käytön ansiosta. 

Talon kevyt rakentaminen ei vaadi massiivista ja kallista perustaa, mikä vähentää merkittävästi sen rakentamisen aikaa ja kustannuksia.

4. Tehokas tilankäyttö

Kun luomme taloprojektia, kiinnitämme erityistä huomiota pohjaratkaisuun ja käytämme jokaisen neliömetrin rationaalisesti. Luomme mukavimmat elinolosuhteet ja taloprojektimme on harkittu pienintä yksityiskohtaa myöten. Uskomme, että pienessäkin tilassa on mahdollista luoda tilava ja toimiva ympäristö, ja kotimme ovat siitä todiste.

Talon runko

Tutustu moduulitalon prosessiin: täällä kokoamme jokaisen kodin kokonaan tuotantolaitoksessamme. 

Talon koko katto- ja seinärunko on puuta C24 (mänty). Käytettyjen palkkien koko perustuu lujuuslaskelmiin ja rakenteen vakavuuden varmistamiseen.

Eristys

Puukuitulevy. Se on valmistettu 100 % puukuiduista, jotka on sekoitettu tiheiksi paneeleiksi. Selluloosa eristys. Se on valmistettu kierrätetystä paperijätteestä.

Ulkoinen viimeistely

Seinän viimeistely – maalattu tai käsitelty ympäristöystävällisillä puuseoksilla (väri valittavissa). Kattomateriaali – on klassinen metallikattopäällyste.

Sisustus

100 %:sta savea ilman haitallisia kemiallisia yhdisteitä. Valittavana 16 luonnollista sävyä. tai maalattu levy, joka on maalattu tai käsitelty ympäristöystävällisillä puuseoksilla.