TINYHOUSE 1

IMG-20240506-WA0021-Large

– Koko: 17 m2 
 Hinta 54 500 € sis. alv. 24 %
– Toimitusaika 3 kuukautta
– Täysin varusteltu kylpyhuone
– Täysin varusteltu keittiö
– Sisältyy viemäröinti ja putkitukset
– Lämmitysjärjestelmänä lämpöpumppu
– Talot ovat eristettyjä suomalaisiin ympärivuotisiin olosuhteisiin
– Talot on viimeistely hyvin huolellisella käden jäljellä
– Valittavana lukkojärjestelmäksi Abloy-lukot tai Yale-sähkölukko

Myös pienet tilat voivat olla houkuttelevia – sekä visuaalisesti että toiminnallisesti. Mobiilimökkimme “Tinyhouse” on innovatiivinen ratkaisu kompaktin ja kestävän elämäntavan alalla, jossa yhdistyvät modernin muotoilun käytännöllisyys ja estetiikka.

Rakenne on valmistettu helppohoitoisesta levypaneelista trendikkäällä värillä. Suuret lasipinnat, jotka tarjoavat runsaasti luonnonvaloa, eivät ole vain arkkitehtoninen yksityiskohta, vaan luovat myös lämpimän ja kodikkaan tunnelman sisälle. Tämä projekti on esimerkki siitä, kuinka teknologia voi tehdä yhteistyötä ekologian kanssa, ja aurinkopaneelien tasainen katto on todiste siitä, että toiminnallisuus voi kulkea käsi kädessä ympäristötietoisuuden kanssa.

Suunnittelu ja toimivuus – kompakti elämä “Tinyhouse:ssa” ylittää perinteisen asumisen rajat tarjoamalla ainutlaatuisen tilan, jossa yhdistyvät mukavuus liikkuvuuteen ja itsenäisyyteen. Tämä moderni tasakattoisessa mökkiprojektissa on keskitytty tilan maksimaaliseen käyttöön. Hyvin suunniteltu ja hallittu, lisöttynä kauniilla lasiseinillä, se mahdollistaa mukavan elämän ilman turhaa sotkua. Sisältää minikeittiön sähköliedellä, kylpyhuoneen suihkulla ja kaiken tarvittavan kaikkiin tarpeisiin. Portaat, joissa on makuuhuoneeseen johtavat kaapit, ovat esimerkki toimivuudesta ja jokaisen pienenkin tilan tehokkaasta hyödyntämisestä. Valaistus ja ilmastointi ovat lisämukavuuksia tässä modernissa tasakattoisessa hyttiprojektissa, joka nostaa standardia ja mahdollistaa rakenteen räätälöinnin kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Jokainen osa “Tinyhousea” on suunniteltu ja valmistettu pienimmistä yksityiskohdista huolehtien. Kokemuksemme puusepän – ja rakennusalalta mahdollistaa sen, että voimme luoda pitkälle vietyjä hyvin laadukkaita “Tinyhouseja”.

Vuorovaikutus luonnon kanssa – elää sopusoinnussa ympäristön kanssa

“Tinyhouse:n” kaltaisen konstruktion valinta on ympäristö ystävällinen päätös. Modernin projektin liikkuvuus mahdollistaa sen sijoittamisen hienoihin maisemiin, joissa voit nauttia ympäröivän maailman kauneudesta ja rauhallisuudesta. Läpinäkyvät seinät tarjoavat näkymät ympäristöön. “Tinyhouse” on vastauksemme niiden tarpeisiin, jotka haluavat päästä pois kaupungin vilinästä ja löytää luonnonläheisen turvapaikan luopumatta nykyaikaisista mukavuuksista. Tasakattoinen ja aurinkopaneelilla varustettu lasimökki on epäilemättä ihanteellinen valinta monille ihmisille.

Vakioversio sisältää:

Keittotila, jossa kaksi sähkökeittotaso ja pesuallas

Kylpyhuone: suihku, WC, pesuallas

Portaikko, jossa kaappi yläosaan

Valaistus

Ilmastointi

Lattialämmitys

Tämä hinta koskee taloja, jonka koko on 3x7m.

Voimme toimittaa talon myös seuraavissa mitoissa:

255cmx720cm

300cmx600cm

300cmx800cm

Talo toimitetaan nostokuokuilla, eikä sitä voi ajaa yleisellä tiellä leveyden (300 cm) vuoksi. Tämä on loistava vaihtoehto pysyvää kotia etsiville.

Voimme toimittaa minne tahansa Suomessa.

Toimitus ei sisälly hintaan (lasketaan tapauskohtaisesti).